Avid news@ NAB 2015

Fara indoiala show-ul de anul acesta din Las Vegas a fost unul plin de evenimente pentru compania Avid. S-au lansat noi produse, s-au anuntat achizitii, s-au enuntat noi concepte ce servesc ca linii de dezvoltare ulterioare.
Iata pe scurt principalele stiri de la NAB 1025:

  • Avid achizitioneaza ORAD. Co traditie de peste 20 de ani in domeniul broadcast, Orad a devenit unul din liderii din piata in domeniul graficii broadcast si a serverelor video.
    Mai multe detalii aici


  • ISIS 1000: Noua solutie de storage destinata segmentului postproductie.
    Avid lanseaza o noua gama de servere de stocare destinate lucrului colaborativ, cu un pret competitiv, dar fara a sacrifica din performanta si facilitatile oferite de sistemele din clasa superioara oferite de ISIS 5500 sau ISIS 7000. ISIS 1000 ofera clientilor un excelent raport pret/terabyte, o administrare simpla si moderna, precum si sistemul de fisiere ISIS ce si-a dovedit performantele de-a lungul anilor.
    Detalii suplimentare


  • O noua interfata video pentru Media Composer: Avid DNxIO Realizata impreuna cu Blackmagic Design, Avid DNxIO aduce un set de functionalitati impresionante: Monitorizare si ingest cu rezolutii de pana la 4K, encodare si decodare hardware pentru codec-urile H265 si DNxHR, mini monitor frontal pentru semnalul video, sursa de tensiune redundanta, up-down-cross conversion cu support hardware.


  • Media Composer First-prima versiune de Media Composer Gratuita! Destinata incepatorilor in domeniu, Media Composer First isi propune familiarizarea utilizatorilor cu software-ul de editare, fara a presupune nici un efort financiar. Mai mult, upgrade-ul la versiunile superioare este foarte facil si cu un cost scazut.Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor