Avid lanseaza noua generatie de storage

Avid a lansat in luna mai noua generatie de produse de stocare, VideoRAID® ST si Avid VideoRAID SR. Aceste solutii combina performantele in timp real, costul scazut al discurilor S-ATA (Serial Advanced Technology Attachment) si plusul de securitate oferit de protectia raid.

Spre deosebire de celelalte solutii Raid existente pe piata, care sunt indisponibile in timpul in care se face reconstructia, Avid VideoRaid permite utilizatorilor sa lucreze in tot acest timp, reconstructia avand loc in background. Noile VideoRaid vor pune la dispozitia utilizatorilor pana la 2 stream-uri de HD necompresat. De asemenea utilizatorii vor beneficia de o garantie de 3 ani.

Facilitatile oferite de Avid VideoRAID ST/SR

1. Protectie raid impotriva pierderi datelor cauzata de defectiunea unui hard. Sistemul Real-time parity RAID este superior tipurilor conventionale de Raid, permitand utilizatorilor sa isi continue munca chiar daca un disc este defect, fara a pierde datele.
2. Performanta maxima in timpul reconstructiei matricii Raid – Avid VideoRAID ST /SR elimina costurile generate de downtime-ul sistemului in cazul reconstructiei matricii, permitand utilizatorilor sa isi desfasoare in continuare activitatea.
3. Flexibilitatea configuratiilor – Clientii isi pot configura sistemele dupa necesitati, putand opta pentru capacitatea discurilor incluse, sasiuri de 5 sau 16 discuri si putand adauga pana la 2 sasiuri pe computer. Configuratiile pot varia intre 2.5 TB si 8 TB.
4. Sursa de tensiune redundanta (modelele VideoRAID SR) – Datorita surselor de tensiune redundante, care impart dinamic incarcarea, sisemele VideoRaid SR au o disponibilitate mai mare, functionand chiar si cu o singura sursa de alimentare in caz de avarie
5. Sistem modular de constructie ce permite inlocuirea simpla a componentelor (controler, discuri, sursa de tensiune), intr-un timp foarte scurt.
6. Optimizitate pentru lucrul cu sisteme Avid - Utilizatorii vor beneficia de perfecta optimizare dintre statiile de editare Avid si storage-ul Avid, rezultata din testarea intensiva a sistemelor.


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor