Avid lanseaza DS 10

Noul DS 10 vine cu un set de instrumente inovatoare ce se adapteaza tuturor nevoilor: de la departamentele de promo ale televiziunilor, realizarii videoclipurilor muzicale, filmelor artistice sau spoturilor comerciale. Nu va ramane decat sa dati frau inspiratiei si sa utilizati la maxim sistemul.
Hi-Res, nimic mai simplu
Avid DS ofera suport pentru lucrul cu spatiul de culoare extins precum si suport pentru hi res: dual link I/O pentru HD-RGB, respectiv DI in 2k si 4k. De acum casele de postproductie pot opera pe noi segmente de piata, cu un sistem care e usor de instalat, integrat si operat.

Stop Conforming. Start performing
Integrarea perfecta cu Avid Interplay, Avid Unity si Avid Media Composer face ca DS sa devina o componenta esentiala in sistemul dumneavoastra de postproductie. Trecerea de la offline la online se face fara efort, astfel incat puteti dedica mai mult timp perfectionarii proiectului. In plus DS accepta standardele curente acceptate in industrie ca AAF, EDL, OMF astfel incat puteti folosi puternicul set de unelte oferite de DS pentru proiecte editate pe alte sisteme.

Ce e nou in DS v10:
- O noua platforma – HP xw8600, Nvidia FX 3700, Dual-link I/O card & Avid VideoRaid SR storage
- Un nou motor de render de mare performanta bazat pe procesorul placii video ce permite ce permite procesarea in timp real al efectelor de corectie de culoare primara si secundara, a efectelor DVE, a tranzitiilor, si a aplicarii 1D & 3D LUTs
- Sistem de management al culorilor 1D&3D LUT, incluzand formatele LUT Thomson, Kodak, si Iridias
- DPX conform din Avid Media Composer cu Avid AFE
- Secondary color correction cu interfata tip Symphony
- Suport pentru 1080p50 & 1080p59.94 (incluzand formatele DNxHD: DNxHD 90, 290 & 440)
- Suport pentru Avid Interplay
- Stereoscopic containers

Primul sistem DS 10 existent in Romania va fi livrat de Marcotec catre Xtra Entertainment in ianuarie 2009.


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor